Spletna banka Bank@Net
| Članek je bil prebran 3.095 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Spletna banka Bankanet je sodobna spletna banka Nove KBM. Gre za izjemno funkcionalno izdelan način osebnega spletnega bančništva, saj vam pri Bankanet ni več potrebno razmišljati, koliko porabite za posamezne stroške, temveč vam na tej spletni banki ponujajo opcijo ažurnega in podrobnega nadzora nad vašo porabo po posameznih kategorijah (stroški hrane, oblačil, najemnine ali drugi stroški bivanja, življenjski stroški, stroški za vzdrževanje avtomobila ipd.).

DolarjiGre za to, da si na ta način lahko najbolj optimalno uredite vaše finance, povrh vsega pa je to najbolj gotov način, da boste tudi kaj privarčevali. Pri Bankanet-u vam namreč nudijo sodobno in napredno spletno analitično orodje, imenovano Moj denar, ki omogoča tovrstno skrbno spremljanje osebnega finančnega stanja. Opcija Moj denar vam tako nudi sprotno spremljanje transakcij, ki jih opravite. Transakcije so lahko v spletni banki Bankanet prednastavljene, lahko pa jih ročno določite tudi sami. Spletna banka Bankanet je tudi izjemno varna, saj so pri Novi KBM poskrbeli tudi za dodatno varovanje dostopa. Tako uporabnik namesto običajne prijave (z uporabniškim imenom in geslom) pri Bankanet-u izbira tudi način prijave. Pri slednjem pa mora ob vsakem vstopu v spletno banko uporabiti tudi PIN (varnostno kodo) in enkratno geslo (geslo identifikacijske kartice Secur ID).

Pri Novi KBM pa vam ponujajo tudi opcijo »Bankanet po vaši meri«, ki slehernemu uporabniku omogoča lastno osebno prilagoditev oziroma personalizacijo osnovne strani.S tem si uporabnik spletno banko Bankanet prilagodi glede na lastne potrebe in želje. Dejansko gre za razvrščanje osnovnih gradnikov (Krediti, Varčevanje, Računi, Moj denar itd.) po lastnih željah – po svoje jih lahko nameščate ali odstranjujete ter si na ta način kar se da olajšate vstopno stran v svojo spletno banko Bankanet.

© 29. 04. 2024 - Gen-evs.si. W3B, d.o.o..