Lahko gresta družina in užitek z roko v roki?
| Članek je bil prebran 834 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Sodobni tempo življenja je izredno hiter. Osem ali celo več urni delavnik, nenehno izpopolnjevanje ob delu ter družina ne puščajo prav veliko ne časa ne prostora za uživanje v stvareh, ki so nam pri srcu in ki jih imamo radi.  Se spomnite kdaj ste nazadnje imeli čas za »športanje«? Kdaj ste se nazadnje dobili s prijatelji brez, da bi pri tem ves čas pogledovali na uro in preverjali koliko minut še imate? Kdaj ste si nazadnje vzeli čas zase?

Ohranjanje ravnotežja med vsemi omenjenimi vrednotami je izredno pomembno, saj se s tem ohranja naše notranje ravnovesje. Če smo sami zadovoljni, bomo uspešni tudi na drugih področjih življenja. Notranji balans je predpogoj za osmišljeno življenje. Za ohranjanje tega nadvse krhkega a pomembnega ravnotežja ni potrebno veliko. In prav tako ni potrebno ločevati in deliti čas v smislu, dve uri za otroke in nato ena ura zase…Veliko dejavnosti, ki vas bodo osmislile je mogoče početi skupaj z družino in pri tem neskončno uživati.

Vzemimo za primer skupne počitnice oziroma dopust. Verjetno se strinjate, da je dopust čas za preživljanje skupnih trenutkov, ki so edinstveni in čudoviti. Pa vendar pri tem ni prostora, da bi počeli to, kar si želite. A samo na prvi pogled. Kajti, če premislite nekoliko bolje, vas lahko osreči in osmisli že sama vožnja z avtomobilom, če vam le-ta predstavlja užitek. Sliši se smešno in banalno, vendar pa je res. Mnogo ljudi vožnja s avtomobilom pomiri in pravzaprav  marsikdo vidi avtomobil kot zavetje, prostor, kamor zbežimo, da se pomirimo. Da vožnja sprošča in pomirja vedo tudi dojenčki. Kolikokrat so vas, ko ste bili dojenčki, vaši starši zapeljali na par krogov samo zato, da bi se pomirili in zaspali?

Da bo avtomobil še naprej ostal vaš osebni, mobilni prostor sprostitve in užitka so poskrbeli pri Citroënu. Njihov Grand C4 Space Tourer osmišljuje ravno to filozofijo in združuje družino z vašo željo po užitku.

© 28. 04. 2024 - Gen-evs.si. W3B, d.o.o..